Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

De beste kerstpromotieproducten voor de detailhandel

Kerstmis is hét hoogseizoen voor de detailhandel: ontzettend veel cadeaus, boodschappen en kleding om te kopen. Het is belangrijk voor detailhandelaren om voorbereid te zijn, om je klanten te verrassen of om de sfeer te creëren voor je werknemers tijdens deze speciale dagen. Hier volgt onze lijst met kerstpromotieproducten voor de detailhandel waarmee je precies dat bereikt:

Giveaways 

Tijdens het kerstseizoen is het belangrijker dan ooit om op te vallen tussen je online en offline concurrenten! Een goede winkelbeleving neerzetten is uiterst belangrijk, giveaways zijn een gemakkelijke en effectieve manier om een goede indruk achter te laten op je bezoekers.

Snoepgoed
Wie houdt er nu niet van snoepgoed? Ze zijn een must in iedere detailhandel of supermarkt. Zorg ervoor dat je een grote kom vol met verschillende smaken hebt!

Opener

Als je werkt in de voedingsmiddelenindustrie, dan is dit de perfecte giveaway! Een flessenopener (ja, hij opent ook frisdrankflesjes, niet alleen biertjes. Je logo kan verschijnen op de koelkasten van honderden huishoudens!

Laat je kerstgeest stralen. Niets maakt je vrolijker tijdens het winkelen dan een mooi versierde kerstomgeving. De muziek, de lichtjes en natuurlijk:

Kerstmutsen
Kleding is uiterst belangrijk om van je winkel een kerstachtige omgeving te maken.
Zorg dat je werknemers feestelijke kerstmutsen dragen zodat bezoekers zich voelen alsof ze zich op de Noordpool bevinden!

Tassen
Gepersonaliseerde boodschaptassen met kerstthema is ook een leuke touch. Als je tas cool genoeg is, zullen ze hem waarschijnlijk opnieuw en opnieuw gebruiken (in ieder geval tijdens de kerst!).

Beloon je werknemers 

Vergeet niet je werknemers te belonen omdat ze werken tijdens deze belangrijke (en stressvolle) dagen!

Kerstpakketten 
Kerstpakketten zijn een blijk van waardering voor het geleverde harde werk het hele jaar en je moet er goed over nadenken!

Wijnaccessoires
Je kan niet de fout ingaan met wijngerelateerde geschenken.
Er is altijd minstens één wijnliefhebber in iedere familie.

Eindejaarsgeschenken
Werken tijdens de kerst kan erg stressvol zijn. Beloon je werknemers met een leuk relatiegeschenk voor thuis!

We hopen dat je wat hebt gehad aan onze selectie!

Door | 2021-04-01T09:27:18+02:00 4 september 2019|