Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

De leukste reisgadgets: ga met je klant mee op reis

Ga je deze zomer op vakantie? Of ga je toch voor een staycation? Maak je verschillende dagtripjes of ga je voor een vakantiehuisje of camping? Iedereen beleeft de vakantie op zijn eigen manier. Veel mensen zijn volop bezig met de voorbereidingen voor deze zomer. En als organisatie kun je er daarom ook niet vroeg genoeg bij zijn. Bij IGO Promo weten we hoe je je merk deze zomer een boost kunt geven. Eerder schreven we een artikel over zomermarketing. En in dit artikel vertellen we je alles over de leukste reisgadgets die sowieso met je klanten of medewerkers mee op reis gaan!

En de reis gaat naar…

Het is nog even de vraag in hoeverre we dit jaar in het buitenland op vakantie kunnen gaan. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om in eigen land vakantie te vieren of jezelf te vermaken tijdens de zomervakantie. Ga met de camper, de caravan of de tent naar een leuke camping of kies voor een vakantiehuisje op een van de vele vakantieparken in Nederland. Plan meerdere weekendjes weg of dagjes uit. Of verken je eigen omgeving eens door middel van mooie wandel- en/of fietstochten. Toerist in eigen stad of dorp!

Tip: of het nu gaat om een weekendje weg of langere vakantie: een koffer of reistrolley komt altijd van pas. En jij kunt deze koffers en trolleys laten bedrukken met je logo, zodat je bedrijf goed zichtbaar is tijdens de reizen van de ontvangers. En denk ook aan het bedrukken van een Easypocket reisportemonnee, reiskussen, paspoorthoesje, reisstekker, trunk organizer of de populaire Nolan RPET rugzak. En zo zijn er nog veel meer reisartikelen in het assortiment van IGO Promo. Dat is pas grenzeloze promotie!

Kamperen met camper en groepje vrienden bij zonsondergang

Inpakken: deze gadgets maken je reis nog makkelijker

Ben je eruit hoe je deze zomer gaat invullen? Dan kan de voorpret beginnen! Denk alvast na wat je allemaal mee gaat nemen tijdens je dagjes weg of je vakantie in binnen- of buitenland. Je kunt niet altijd alles meenemen en daarom is het belangrijk om bewust in te pakken. En of je nu gaat backpacken, naar de camping gaat of in een hotel overnacht: gemak dient de mens. Daarom is het goed om te weten dat er handige reisgadgets zijn die het reizen makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een strandtas met mat, waterproof opberghoes voor je telefoon, Smart toilettas, Easy Breezy verneveler, doosje voor oordopjes, duurzaam bestek of een koffer organizer

Tip: heb je een winkel? Laat dan leuke, handige reisgadgets bedrukken en deel deze uit aan je klanten. Of geef ze weg bij aankoop van een bepaald bedrag aan producten. Op die manier zorg je voor klantenbinding en en ga je ook nog eens met de klanten mee op reis. 

En of je nu gaat backpacken, naar de camping gaat of in een hotel overnacht: gemak dient de mens. Daarom is het goed om te weten dat er handige reisgadgets zijn die het reizen makkelijker maken.

Nog meer leuke tips voor de zomervakantie

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om je te vermaken tijdens de zomervakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje touren op de fiets in je eigen omgeving? Of huur een ov-fiets of een elektrische scooter in een andere stad. Er zijn verschillende steden die tours aanbieden, maar je kunt ook je eigen route bepalen met behulp van Google Maps of een app zoals Komoot. Of ga op een zonnige middag lekker picknicken in een park in de buurt. En wat je buren ook leuk zullen vinden: organiseer een buurtbarbecue! Kijk jij ook al zo uit naar die lange zomeravonden waarbij je lekker spelletjes kunt spelen in je eigen tuin? Je hoeft je echt niet te vervelen deze zomer!  

Tip: kijk hoe je je zomerse campagne kunt ondersteunen met behulp van zomerse gadgets. Bij IGO kun je diverse zomerse gadgets laten bedrukken zoals tower game, jeu de boules, beach game en nog meer spelletjes. Maar ook handige producten voor het picknicken zoals de Keep-it-Cool koeltas of een thermosbeker.

Twee vakantiegangers die fietsen door mooi weiland

Vergeet je zonnebrand niet

De zon gaat steeds meer schijnen en daarom is het ook belangrijk om te denken aan goede zonnebrand. Neem niet alleen zonnebrand mee als je op vakantie gaat, maar zorg ervoor dat je altijd een kleine tube in je tas hebt zitten. Zonnebrand zorgt ervoor dat je huid goed beschermd is tegen de schadelijke UVB-straling van de zon. Daarbij is het belangrijk om goed te letten op de SPF ofwel Sun Protection Factor. Dit geeft de mate van bescherming tegen de UVB-straling aan. Hoe hoger de factor, hoe langer je beschermd bent. Lees meer over zonnebrand en de SPF op de website van de Consumentenbond. Let ook goed op de houdbaarheid van je zonnebrand. Na opening vermindert de SPF namelijk. Over het algemeen is zonnebrandcrème tot 12 maanden te gebruiken. Dit staat aangegeven op tube of fles met een getal en de letter M (van maanden). 

Tip: wist je dat je zonnebrand met logo kunt laten bedrukken? De ultieme zomerse giveaway die altijd van pas komt bij zonnig weer. Deel zonnebrand uit tijdens een evenement of voeg het toe aan een zomers relatiegeschenk. Genoeg mogelijkheden!

Zonnebrand zorgt ervoor dat je huid goed beschermd is tegen de schadelijke UVB-straling van de zon. Daarbij is het belangrijk om goed te letten op de SPF ofwel Sun Protection Factor.

Verras je personeel of klanten met een zomerpakket

En tenslotte nog een tip voor jou als ondernemer. Iedereen kent het fenomeen kerstpakket wel, maar waarom zou je je klanten of medewerkers niet verrassen voor de zomer? Stel een leuk zomerpakket samen met reisproducten, handige reisgadgets, zonnebrand en nog meer zomerse giveaways. Kies bijvoorbeeld een leuke trolley, strandtas of reistas, laat deze bedrukken met jouw logo en vul deze met verschillende producten. Je kunt zo’n zomerpakket natuurlijk ook verloten onder de klanten van jouw winkel. Iedere 100e klant verras je met een pakket!  

Denk nu alvast na over de mogelijkheden om jouw bedrijf deze zomer in de kijker te zetten en met je klanten en/of medewerkers mee op reis te gaan. Natuurlijk helpt IGO Promo daar graag bij.

Door | 2023-09-20T11:47:21+02:00 11 mei 2021|