Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Deze bedankjes voor kinderen zijn een schot in de roos!

Een bedankje is op heel veel momenten gepast. Een trouwe zakenrelatie, een jubileum of bijvoorbeeld om een mijlpaal te vieren. Maar ook bedankjes voor kinderen tillen jou als bedrijf naar een hoger niveau!

In verschillende sectoren heb je als bedrijf te maken met kinderen. Denk bijvoorbeeld aan een tandarts bezoekje voor kinderen. Of misschien omdat ze het nodige geduld hadden terwijl papa en mama nieuwe meubels of een keuken uitzochten. Een contactmoment met kinderen is regelmatig te vinden in de customer journey en als je dit slim aanpakt kan het zorgen voor meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf. Dus waarom zou je hier als bedrijf niet op in spelen? Want zeg eens eerlijk: welke doelgroep is het aller eerlijkste? 😉

Om het je iets gemakkelijker te maken hebben we onze top 10 bedankjes voor kinderen voor je op een rijtje gezet. Een mooie voetbal of een pluche knuffelbeest betekent heel veel voor een kinderbrein!

De favoriete gadgets voor kinderen op een rij!

1. Kinder strandset

Met dit zomerse speelgoed is uren speelplezier gegarandeerd. Een strandset met twee vormen, een schep, een hark en een emmer. Personaliseer het emmertje met jouw logo zodat je langs de kust ook opvalt als bedrijf! Want deze strandset is ideaal voor in de zandbak of om mee te nemen naar een dagje strand. 

2. Kinderrugtasje

Dit leuke rugzakje heeft nog wat creativiteit van de kinderen nodig! Met dit cadeau zijn de kleintjes meteen uren zoet. Laat ze lekker kleuren en daarna trots paraderen met hun nieuwe aanwinst mét jouw logo. 

3. Kleine voetbal 

Een bal mag natuurlijk niet ontbreken in deze top 10. Deze voetbal is te bedrukken met jouw logo en heeft een diameter van 15 cm. Door het compacte formaat handig mee te nemen, wat ervoor zorgt dat jouw logo overal gezien wordt. 

4. Truck mini

Speelgoed dat in iedere speelhoek wel te vinden is: een mini-vrachtwagen. Een stoer cadeau op wielen waar kids lekker mee kunnen racen door de kamer. Bedruk de volledige laadbak met jouw eigen logo en maak het geschenk uniek!

5. Kleurboek set

Het ideale geschenk om ze tijdens een afspraak zoet te houden. Dit kleurboek bevat 6 potloodjes in verschillende kleuren en 16 pagina’s met kleurplaten. Je hebt de mogelijkheid om de potlodenset te voorzien van jouw eigen logo.

6. HoodedBear beer

Een beertje doet het altijd goed bij kids, bij tranen maar ook bij een glimlach. Bedruk eenvoudig de hoodie van dit beertje met jouw logo en verras kinderen met dit leuke geschenk. 

7. Bellenblaas

Welk kind vindt bellenblaas nu niet fantastisch? Hiermee scoor je zeker punten! Een leuk én compact cadeau voor verschillende leeftijden. En te voorzien van jouw logo op verschillende opdruklocaties. 

8. Mini kunstenaars set

Laat een ware kunstenaar geboren worden met deze schilderset. De kunstenaarsset bevat een houten doos met 8 krijtjes, 12 waterverf kleuren, een kwastje, een puntenslijper, een gum en een potlood. Genoeg materiaal voor een waar kunstwerk! En je kunt ook nog eens jouw eigen afdruk achterlaten op de boven- en onderzijde. 

9. Moki pluche aap knuffel

Naast beertjes zijn pluche aapjes ook favoriet onder de kleintjes. Bedruk het label aan het aapje met jouw logo en wie weet is de nieuwe favoriete knuffel geboren! Andere knuffel personaliseren? Bekijk alle andere pluche dieren!

10. Stoepkrijt

Mini kunstenaars krijgen geen moment rust, want ook met deze set stoepkrijt kunnen de mooiste creaties ontstaan. De set bevat 4 kleuren en je kunt de voorkant voorzien van jouw eigen logo of persoonlijke boodschap.

Naast deze leuke gadgets voor kinderen hebben we ook kinderkleding om te bedrukken in ons assortiment. Personaliseer een pet met naam, bedruk een t-shirt met een leuke boodschap of draag bij aan de veiligheid en bedruk een veiligheidsvest met jouw logo. Handig voor een sportwedstrijd of schooluitje!

Een heleboel inspiratie om aan de slag te gaan met kindermarketing! Wil je toch graag hulp bij het vinden van een passend geschenk voor kinderen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling!

Door | 2023-06-02T11:25:07+02:00 30 mei 2023|