Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Duurzame relatiegeschenken | trends 2018/2019

Duurzaamheid; een populair begrip waar je tegenwoordig niet meer omheen kunt. Maar…..waar hebben we het dan eigenlijk precies over en hoe kun jij een bijdrage leveren aan een betere wereld en toch opvallen met jouw bedrijf?

Laten we bij de basis beginnen; wat is duurzaamheid nu precies?

Duurzaamheid is een breed begrip, maar het komt er in het kort op neer dat in een duurzame wereld mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn, zodat we de aarde niet uitputten. De Wereldcommissie voor milieu en ontwikkeling omschrijft duurzaamheid als “ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen”. Kortom: de aarde zo gebruiken dat de toekomstige generaties er ook nog plezier van kunnen hebben. Bij duurzaamheid kan de aarde ook op langere termijn het totaal van onze consumptie dragen.

Hoe kun je zelf ervoor zorgen dat je duurzaam leeft?

Er zijn veel dingen die je kunt doen om duurzamer te leven. Zo kun je bijvoorbeeld je afval scheiden, apparaten niet op stand-by laten staan, letten op wat en waar je je spullen koopt, je douchetijd inkorten, groene energie gebruiken, de lichten uitdoen als je niet in de kamer bent en nog veel meer. Dit zijn zaken die je privé kunt doen, maar zeker ook veel zaken die je zakelijk kunt aanpakken met je collega’s.

Is duurzaamheid voor jouw bedrijf belangrijk?

Is voor jouw bedrijf duurzaamheid een belangrijke peiler en wil je dit ook uitstralen richting jouw klanten en prospects?
Ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van gadgets en relatiegeschenken voor jullie (potentiële) klanten? Zorg dan dat je spullen koopt die niet voor eenmalig gebruik zijn, maar die je meerdere keren kunt gebruiken. Zowel voor het imago van jullie bedrijf als voor de ontvangers van deze geschenken is dit een mooie bijdrage aan een duurzamere wereld.
Het inzetten van duurzame relatiegeschenken is een goede en slimme zet om op de juiste manier op te vallen.

Trends op het gebied van duurzame relatiegeschenken anno 2020

Je kunt kiezen voor een relatiegeschenk dat gemaakt is van duurzaam materiaal, zoals

Je kunt de boodschap die je uitdraagt op het geschenk duurzaam maken.
Zo kun je het recycle icoontje plaatsen, maar ook jouw eigen duurzame (bedrijfs) boodschap uitdragen.

De allerbeste tip
Combineer:

  1. jouw logo
  2. op het juiste duurzame product
  3. met de juiste duurzame boodschap

Deze 3 samen zorgen voor de ultieme duurzame beleving!

We inspireren je graag met leuke voorbeelden:

Bekijk ons hele duurzame assortiment direct hier

Door | 2021-04-01T09:29:35+02:00 29 september 2019|