Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Verstuur een mailing met een relatiegeschenk

Wil je graag iets extra’s doen voor je klanten nu het einde van het jaar in zicht komt? Wil je alle klanten bereiken? Met een pakkende mailing kun je een bedrukt relatiegeschenk versturen. Geef je klanten op een passende wijze aandacht en breng je bedrijf, merk of product onder de aandacht.

Een mailing met een cadeautje wordt altijd geopend

Aan het einde van het jaar, zo voor de feestdagen, kun jij je klanten verrassen met een klein geschenkje als blijk van waardering voor hun loyaliteit. De kans is echter groot dat je voor die tijd niet met al je klanten persoonlijk in contact komt. Een mailing is dan een prima medium.

Maak de mailing extra aantrekkelijk door er een relatiegeschenk aan toe te voegen. Natuurlijk wil je dat je klant de envelop opent. Besteed extra aandacht aan de aantrekkelijkheid van de envelop. Zorg dat de ontvanger voelt dat er iets in de envelop zit. Maak op de envelop kenbaar dat er een feestelijk cadeautje in zit. Een envelop met een cadeautje blijft niet ongeopend.

Waardeer je klant met een bedrukt relatiegeschenk

Laat in je brief blijken dat je  klant bijzonder voor jou is. Iedereen vindt het immers prettig gewaardeerd te worden. Zet je  woorden kracht bij met een leuk relatiegeschenk. Dit hoeft niet duur te zijn. IGO heeft een breed assortiment goedkope relatiegeschenken die bovendien licht in gewicht zijn. Dat heeft direct invloed op de portokosten van je mailing.

Enkele voorbeelden die je makkelijk kunt toevoegen aan je mailing zijn een pen met usb of een klein portemonneetje.  Door een calculator mee te sturen kun jij je klant laten weten dat hij volgend jaar op jou kan rekenen.

Maak je mailing ludiek met een promotioneel geschenk

Er is van alles denkbaar. Neem een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door meer dan 1.200 relatiegeschenken en promotionele artikelen. Er zijn tal van goedkope relatiegeschenken te vinden die bovendien licht in gewicht zijn. Laat het beste aan creativiteit naar boven komen en maak van je mailing iets bijzonders zodat je naam, merk en product onthouden worden.

Door | 2023-09-20T16:28:56+02:00 12 november 2017|