Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Goodiebag als optimaal promotiemiddel

Een goodiebag is een opkomend fenomeen in de wereld van relatiegeschenken maar wat is een goodiebag nu eigenlijk? Een goodiebag is een tasje waarop je jouw promotie kunt laten bedrukken. Het tasje zelf kun je vullen met ‘goodies’ oftewel relatiegeschenken en gadgets met je logo of naam. Hiermee promoot je dus op veelzijdige en opvallende wijze jouw merk, naam of bedrijf.

Goodiebag voor vele doeleinden geschikt

Zo kun je op beurzen leuke gadgets bedenken die je in de bedrukte goodiebag doet en weggeeft aan (potentiële) klanten of bezoekers van je stand. Laat hen kennis maken met een nieuw product of samples van de artikelen in je assortiment.

Je kunt de goodiebag uiteraard ook vullen met goedkope gadgets die populair zijn, bedruk je logo op het product en de bezoekers zullen je bedrijf blijven onthouden. Kies voor een promotioneel geschenk dat lang en intensief kan worden gebruikt en je bent maandenlang in beeld voor een relatief klein bedrag.

Gevulde goodiebag als kennismaking

Heb je een nieuwe klant die een product bij je koopt? Feliciteer hem of haar met de aankoop en geef een kleine goodiebag mee als bedankje. Wees creatief en zoek relatiegeschenken die bij je bedrijf passen. Je kunt kleine geschenken meegeven zoals pennen of een kaarthouder voor op je telefoon. Zoek je naar een exclusief geschenk, kies dan voor een popsocket of kambukka drinkfles.

Bedrukken van goodiebag en geschenken

IGO biedt goodiebags in verschillende formaten. De stevige, kunststof promotietas heeft aan beide zijden een transparant venster waarin je promotie gezien kan worden. Het promotiemateriaal waarmee je de tas vult kun je vinden bij IGO waar het ook voor je bedrukt kan worden.

Sta jij binnenkort op een beurs en wil je graag je product eens extra onder de aandacht brengen? Neem een goodiebag mee!

Door | 2021-04-01T09:20:22+02:00 28 maart 2018|