Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Haal je relatiegeschenken op tijd in huis voor de kerst! 

Het is alweer december en de kerst staat voor de deur! 🎄🎁✨

De laatste kans om je relatiegeschenken te kopen en je werknemers, opdrachtgevers en partners te laten zien hoeveel je ze waardeert. Het einde van het jaar is al over een paar dagen en je mag de kans niet missen om een goede indruk achter te laten. Je denkt misschien dat het al te laat is, maar dat is niet waar!

Jouw kerstrelatiegeschenk binnen drie dagen? Het is nu mogelijk! 
Je kan je relatiegeschenken bij IGO bestellen en ze binnen drie werkdagen ontvangen. Als je snel bent, kan je ze nog voor de kerst hebben. Te weinig tijd is niet langer een goede smoes!

De selectie van relatiegeschenken van onze snelle leveringsdienst kon niet gepaster zijn voor de feestdagen. Zijn jouw werknemers, klanten en leveranciers gek op koken? Dan kan je niet de mist ingaan met een gepersonaliseerde bamboe snijplank, een powerbank of een prachtige thermosfles

Er gaat niets boven een geweldig glas wijn bij een lekkere maaltijd uit eigen keuken – en niets boven een elegante roestvrijstalen wijnkoeler om de wijn op de perfecte temperatuur te houden. Het is het perfecte relatiegeschenk voor wijnliefhebbers!

Geef je de voorkeur aan traditionelere geschenken? Dan zal je ook blij zijn met de klassieke geschenken in ons assortiment zoals pennen, reisbekers en powerbanks.

Koop al vanaf twee relatiegeschenken 
Heb je al je kerstcadeaus gekocht? Allemaal? Zorg dat je die nieuwe werknemer die er net bij is gekomen niet bent vergeten. Of die leverancier van wie je een aantal keren wat hebt gekocht aan het begin van dit jaar (ja, die ja!). Het is makkelijk om iemand te vergeten. We hebben zoveel aan ons hoofd dat het gewoon gebeurt.

Bij IGO kun je je relatiegeschenken al vanaf twee stuks kopen – en ze natuurlijk binnen drie werkdagen ontvangen. Bekijk je lijst nog eens en zorg dat je geen werknemer, leverancier, partner of klant bent vergeten.
En als je wel iemand bent vergeten, bestel dan nu hun kerstcadeaus. Wij zullen het aan niemand verklappen!

Door | 2021-04-01T09:28:57+02:00 17 september 2019|