Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Handige kantoorgadgets & office hacks

We brengen veel tijd door op onze werkplek, thuis of op kantoor. Waarom zou je het jezelf dan niet extra gemakkelijk maken? Gelukkig zijn er inmiddels heel veel leuke én handige kantoorgadgets uitgevonden. Daarnaast zijn er verschillende ‘foefjes’ die het leven op je (thuis)kantoor nóg makkelijker maken: de zogeheten office hacks. En wij hebben er een aantal op een rij gezet. Lees de tips in dit artikel en kom je werkweek nog fijner door.

Een opgeruimd bureau, een opgeruimd hoofd

Een goed begin is het halve werk. Een gezegde dat niet voor niets is ontstaan. Het is zelfs bewezen dat een opgeruimd bureau voor een betere productiviteit zorgt. Maak bijvoorbeeld gebruik van een desk organizer voor het creëren van rust op je werkplek. Er zijn tegenwoordig heel veel soorten organizers met ruimte voor je sleutels, pen, oordopjes, het draadloos opladen van je telefoon en meer. 

Kantoorgadgets voor een opgeruimd bureau:

 1. Bamboo Boss – draadloze oplader & penhouder
 2. Bright – bureaulamp & organizer
 3. Bamboe – organizer & oplader
Kantoor bij iemand thuis

Altijd voldoende energie

Tegenwoordig maken we gebruik van steeds meer elektronische apparatuur op kantoor zoals een laptop, tablet, telefoon en smart watch. Veel apparaten zijn zelfs onmisbaar. En daarom is het handig als je ze altijd en overal kunt opladen. En daar zijn inmiddels veel handige gadgets voor.

Kantoorgadgets voor het opladen van je apparatuur:

 1. Swiss Peak RCS gerecycled PU 10W draadloze oplader muismat
 2. Xoobar Eco Octopus Charging Cable
 3. Cork Wireless Charger

Meer bewegen

Bewegen is niet alleen goed voor je productiviteit, maar ook voor je gezondheid. En als werkgever zijn er slimme tips die je kunt toepassen om je medewerkers te motiveren meer te bewegen. Organiseer bijvoorbeeld een sportieve challenge en geef je medewerkers een bepaald doel om naartoe te werken. Denk aan het behalen van een aantal stappen, aantal te fietsen kilometers of aantal uren wandelen. En zo zijn er nog meer hacks om meer bewegen te motiveren.     

 1. Stappenteller armband
 2. Stappenteller
 3. Smartwatch
Collega's die staand vergaderen

Een slimme lunch

Eerder hebben we een artikel geschreven over het stimuleren van een gezonde lunch op kantoor. Want om gezond en fit te blijven, is het niet alleen belangrijk om veel te bewegen, maar ook om gezond te eten. In Nederland kiezen we vaak voor de ‘standaard’ boterham als lunch, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om te variëren met een gezonde lunch. En om deze lekkere lunch mee te kunnen nemen naar kantoor hebben we ook een aantal handige gadgets.

Kantoorgadgets voor een slimme lunch:

 1. Mepal lunchpot 
 2. Doveron geïsoleerde lunchbox
 3. Joey gerecycled canvas lunchkoeltas

Ongestoord werken

Werk je in een kantoortuin of werk je (regelmatig) thuis, dan kan het soms een uitdaging zijn om ongestoord te werken. Collega’s die aan het bellen zijn of kinderen die rondrennen… En denk ook aan je privacy. Maar ook daar zijn gelukkig hele slimme oplossingen voor. 

Kantoorgadgets voor ongestoord werken:

 1. Block-it webcam cover
 2. Sensi Wireless Earbuds
 3. Sonar Recycled Headphone

Effectief notities maken

Ook al leven we in een digitale wereld, we schrijven nog steeds wat af op kantoren. Denk aan notities tijdens een productieve vergadering, een creatieve brainstorm of wanneer spontaan een idee ontstaat. Dat kan in een notitieboek of op de bekende post-it’s. En voor het gebruik van post-its nog even een office hack: trek de blaadjes van linksboven (vanaf de plakrand) naar rechtsboven van het blokje. Op die manier krullen ze niet omhoog en blijven ze beter plakken. 

Nog meer leuke kantoorgadgets voor het maken van notities:

 1. Pocket Notebook A5 notitieboek
 2. Correctbook uitwisbaar notitieboek
 3. Memoblaadjes en memostickers

Zo zie je dat er veel slimme tips zijn om het kantoorleven een stuk aangenamer te maken. Lees ook het artikel met slimme tips voor kantoorartikelen. Wij kijken graag samen met jou welke kantoorgadgets het beste bij jouw onderneming passen. Producten die je leven makkelijker maken zijn wat ons betreft lifehacks die je niet mag missen!

Door | 2024-02-22T08:44:40+01:00 28 januari 2024|