Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Inspiratie: 10 originele & praktische kantoorartikelen

In onze vorige blog gaven je slimme tips voor je kantoorartikelen. Zoals het gebruiken van een slim systeem waarin je je voorraad bijhoudt of de keuze voor duurzame artikelen. Wij hebben onze top 10 kantoorartikelen voor je op een rijtje gezet, want deze gadgets mag je niet missen.

1. Coffee Based Notitieboek
De omslag van dit bijzondere CoffeeBased A5-notitieboek is gemaakt van koffiedik en ruikt zelfs naar koffie. Het is organisch en van nature biologisch afbreekbaar materiaal. Het papier is bovendien 100% gerecycled. Zeer milieuvriendelijk dus!  

2. PaperPallet notitieblok 
Het is altijd fijn om blaadjes bij de hand te hebben voor notities. En met deze PaperPallet kan dat! We bedrukken de vier zijden van het notitieblok met jouw logo, zodat je merk altijd goed in het oog springt. Leuk voor op kantoor, maar ook om in te zetten als giveaway. 

3. Pakketopener
Met deze compacte en opvouwbare pakketopener van duurzaam roestvrij staal open je alle pakketten veilig en gemakkelijk, zonder het pakket te beschadigen. De opener is naar wens te graveren of bedrukken met jouw logo.

4. Draadloze oplader met penhouder van bamboe
Dit is een milieuvriendelijke draadloze oplader en penhouder in-één. Het product is gemaakt van hoogwaardig en natuurlijk bamboe. Zo geef je meteen een duurzaam signaal af als de opladers op de bureaus staan van je medewerkers, klanten of relaties.

5. Huis memoblok 
Wat is er nog leuker dan een gewoon memoblok? Een memoblok in de vorm van een huisje! Het huisje is gemaakt van gerecycled karton, de 300 memoblaadjes zijn gemaakt van gerecycled papier en het dak bestaat uit gekleurde memostickers. 

6. Muismat met draadloze oplader
Dit is een multifunctionele, draadloze oplaadmuismat, die ook te gebruiken is als telefoonstandaard. En dat is nog niet alles, want de muismat is ook nog eens gemaakt van het milieuvriendelijke kurk. Laat deze gadget bedrukken met je logo en je bedrijf springt op een leuke manier in het oog.   

7. LCD bureauklok
Deze LCD bureauklok ziet er niet alleen bijzonder uit, maar is ook gemaakt van bijzondere materialen. De klok is voor 69% gemaakt uit gerecycled materiaal: RCS gereycled plastic en FSC® 100% bamboe. Met LCD-schermfuncties.

8. Milk-Carton Wire-O notitieboek
Dit is een notitieboek gemaakt van melkkarton. Een duurzaam notitieboek met een cover van gereyclede melkpakken met een handige penlus, sluitelastiek en een leeslint, met een sterke wire-o-binding. En natuurlijk volop ruimte voor je logo aan de voorkant. 

9. Houten potloodhouder met lichtgevend logo
Met deze houten potloodhouder geeft je logo letterlijk en figuurlijk licht. Je logo aan de voorkant licht op wanneer deze is aangesloten. De potloodhouder heeft 2 USB-uitgangen voor het opladen van elektronica: multifunctioneel dus.

10. Bureaustandaard met zadenkit
Geef een groen signaal af met deze bureaustandaard met zadenkit. Ja, je leest het goed, deze bureaustandaard leveren we met klaverzaadjes en een tablet met potgrond, zodat de klavertjes in de standaard kunnen groeien!

Naast deze top 10 hebben we natuurlijk nog veel meer kantoorartikelen in ons assortiment. Mocht je het lastig vinden om de voorraad van je kantoorartikelen bij te houden, lees dan ook het artikel ‘slimme tips voor je kantoorartikelen‘ eens! Wil je graag advies bij het bedrukken van het juiste product? Neem dan contact op met onze klantenservice of neem een kijkje op onze website.

Door | 2023-11-22T14:11:33+01:00 20 oktober 2023|