Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Jubileumcadeaus voor bedrijven: tips voor leuke cadeaus

Als een medewerker een bepaald aantal jaren in dienst is bij je bedrijf, dan is het goed om daar als werkgever aandacht aan te schenken. Dat kan met een gezellige borrel, wat voor een onvergetelijke herinnering zorgt. Een jubileumcadeau zorgt ook nog eens voor een tastbare herinnering. De ontvanger van dit bijzondere cadeau denkt keer op keer weer terug aan dit positieve moment. Je koppelt dus een positieve herinnering aan jouw bedrijf. Genoeg redenen dus om zo’n jubileumcadeau te geven. Maar wat geef je dan? Om je te helpen zetten we in dit artikel een aantal tips op een rij voor leuke bedrijfsjubileum cadeaus. 

Bedrukte jubileumcadeaus

De eerste tip als het gaat om jubileumcadeaus voor bedrijven, is het laten bedrukken van cadeaus met het logo van je bedrijf. Tegenwoordig is er ontzettend veel keuze als het gaat om leuke gifts die te bedrukken zijn. Het laten bedrukken van deze producten zorgt voor een extra persoonlijk tintje. Het logo springt meteen in het oog, dus je zorgt indirect ook voor meer naamsbekendheid. Zeker wanneer de ontvanger het bedrijfsjubileum cadeau aan anderen laat zien!

Luxe pennensets

Een luxe pennenset is een heel praktisch geschenk voor een bedrijfsjubileum. Een geschenk dat de ontvanger zeker vaak gaat gebruiken. Een luxe pennenset bestaat vaak uit een set met twee pennen in een luxe geschenkverpakking. Pennen bedrukken met logo is mogelijk, maar pennen die gemaakt zijn van ABS, RVS of aluminium zijn ook te graveren met het logo. Een gravure zorgt voor een extra chique uitstraling. 

Horloges

Een horloge is ook een mooi en tijdloos cadeau voor een bedrijfsjubileum. En wist jij al dat horloges bedrukken met logo mogelijk is? Dit kan, afhankelijk van het type horloge, op de wijzerplaat, de achterkant of het bandje. Een horloge draag je dagelijks, waardoor jouw merk extra vaak in beeld komt bij de ontvanger. En of het nu gaat om een sportief horloge met een stappenteller of een extra chique exemplaar: alles is mogelijk. Waar je ook voor kiest: een bedrukt horloge is sowieso een bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld aan een 25-jarig bedrijfsjubileum, 30 jaar of misschien wel 40 jaar.

Wijn en accessoires

Wijn doet het altijd goed als jubileumcadeau voor bedrijven, want een werkjubileum is een mooi moment om op te proosten. Denk aan een heerlijke fles witte wijn, rode wijn, rose of misschien wel bubbels. En om het extra persoonlijk te maken, is het ook mogelijk om wijn te bedrukken met je logo, de naam van de ontvanger en/of een persoonlijke boodschap. Hoe bijzonder is het om een fles wijn te krijgen met je eigen naam erop als jubileumcadeau? Of kies voor een mooi houten geschenkkistje met meerdere flessen wijn, wijnglazen en/of een luxe wijnopener. Genoeg mogelijkheden om je eigen cadeau samen te stellen.

Diverse geschenksets

Naast de tips die genoemd zijn, is het ook leuk om een geschenkset te geven als jubileumcadeau voor bedrijven. Er zijn heel veel verschillende soorten geschenksets verkrijgbaar. Denk aan een chocogiftbox, een filmpakket, een bierpakket of een set met praktische items zoals een lederen portemonnee en een balpen. Naast de kant-en-klare geschenksets is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een set samen te stellen. Kies een tas, rugzak of trolley en vul deze met een aantal items. Zo heb je echt een uniek cadeau voor een jubileum!  

Duurzame jubileumgeschenken

Ook als het gaat om jubileumgeschenken, kun je een steentje bijdragen aan het milieu. Er zijn verschillende duurzame jubileumgeschenken verkrijgbaar. Denk daarbij aan geschenken die de plastic afvalberg verminderen of die gemaakt zijn van herbruikbare of gerecyclede materialen. IGO Promo heeft een groot aanbod duurzame geschenken, waaronder de producten van Clipper Interall. Daarover lees je meer in het artikel ‘Ken jij de duurzame geschenken met een glimlach al?’. Nog meer duurzame tips? Lees dan het artikel ‘Stap voor stap naar een duurzaam bedrijf’.

Bedankjes op meerdere momenten

Een bedrijfsjubileum is een ideaal moment om een werknemer in het zonnetje te zetten. Dit zorgt niet alleen voor een stukje waardering, maar ook voor extra motivatie om weer aan het werk te gaan. Er zijn nog veel meer momenten die ideaal zijn voor het verrassen van je werknemers. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een eindejaarsgeschenk of een kerstpakket. Maar er zijn ook verschillende momenten om een bedankje te geven. Denk aan Nationale Secretaressedag, de Dag van de Verpleging of bij het behalen van een bepaalde mijlpaal met een project. En wat dacht je van het spontaan geven van een leuk cadeau? Dat zorgt voor een extra verrassend effect!

Met behulp van de bovenstaande tips heb jij in ieder geval genoeg inspiratie om een mooi cadeau voor een bedrijfsjubileum te bedenken. Of dat nu gaat om een 5-jarig bedrijfsjubileum, 10 jaar of 40 jaar: er is altijd een mooi cadeau te vinden. Heb je hulp nodig bij de keuze? Het team van IGO Promo denkt graag met je mee voor het perfecte geschenk.

Door | 2023-05-03T16:14:58+02:00 3 mei 2023|