Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Leuk die goodiebags, maar wat doe je erin?

Tijdens het bezoeken van een beurs of zakelijk evenement krijg je regelmatig een goodiebag met promotiemateriaal. Een goodiebag is voor bedrijven niet alleen leuk om weg te geven, het is ook een hele goede manier om je promotie te versterken. Vergroot je naamsbekendheid, leg de nadruk op een campagne, promoot een nieuw product of dienst of geef sponsoren de mogelijkheid om zichzelf te sponsoren tijdens jouw evenement. Hierover vertelden we al meer in het artikel ‘Goodiebags als optimaal promotiemiddel’. Maar wat doe je in een goodiebag? Hoe kun je je bedrijf zo goed mogelijk promoten met goodies? Daar vertellen we je in dit artikel meer over!

De doelgroep als basis

Van stressballen tot bellenblaas, jouw goodiebag kan allerlei leuke en typerende items bevatten die je voorziet van je logo. Bedenk daarbij altijd goed wat passende items zijn voor jouw doelgroep. Daarvoor moet je goed weten wie je doelgroep is. Stel een profiel op of vraag simpelweg aan een aantal mensen uit je doelgroep wat ze leuk vinden in een goodiebag. Neem dit als startpunt om de inhoud van de goodiebag samen te stellen.

Een krachtige, opvallende boodschap

Zorg ervoor dat de items in de goodiebag wel een bepaalde relatie hebben met je bedrijf. En daar kun je ook een goede boodschap bij bedenken. Is je bedrijf bijvoorbeeld flink aan het groeien? Dan kan een liniaal een leuke, metaforische goodie zijn. Laat de producten en de goodiebags bedrukken met je logo, je website of een boodschap die je wilt overbrengen. Zit jouw product in een goodiebag met producten van andere bedrijven? Zorg er dan voor dat jouw goodie extra goed opvalt. Dat kan met een extra origineel item,  een product in een fel kleurtje of een bijzondere boodschap. 

Praktische items

Het is belangrijk dat de items in de goodiebag niet meteen in de vuilnisbak belanden. Denk er daarom goed over na waar de ontvanger ook echt iets aan heeft. Zo lijken bedrukte pennen niet heel origineel, maar deze komen wel vaak van pas. Kies voor een extra luxe pen of een touchpen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Het voordeel van bedrukte kantoorartikelen is dat ze regelmatig te zien zijn op het bureau tijdens de dagelijkse werkzaamheden. En zo is jouw logo ook extra vaak te zien.

10 populaire goodies met logo 

Om je te inspireren voor de inhoud van jouw goodiebag, hebben we onze best verkochte items op een rij gezet:

1. Lanyard Sublimation Safety keycord
Eén van onze meest populaire items voor een goodiebag is een lanyard van sterk geweven polyester met een metalen karabijnhaak en veiligheidssluiting. Wij bedrukken deze met sublimatie in full colour.   

2. Anti-stress voetbal
Tijdens een dag werken op kantoor is het heerlijk om even in een stressbal te knijpen. En als op deze stressbal in de vorm van een voetbal je logo staat, valt je bedrijf op een extra leuke manier op.

3. SnapWrap fluorescerende armband
Wie kent ze niet van vroeger, de klaparmbanden? Laat deze reflecterende snap armband van kunststof bedrukken met je logo en je bedrijf staat op een toffe manier in de aandacht. Een compact item voor in een goodiebag.

4. ShowerTimer
Wanneer je korter doucht, draagt dat bij aan het besparen van energie. Laat een ShowerTimer bedrukken met je logo en je geeft een duurzaam signaal af. Een handige gadget voor in de badkamer.   

5. Metalen button
Buttons zijn nog steeds heel populair als promotieartikel. Een handig weggevertje voor in een goodiebag. Laat deze metalen button met spiegel bedrukken met je logo en zorg op een subtiele manier voor meer naamsbekendheid.

6. Bellenblaas rond
Bellenblaas is leuk voor jong en oud! Bedruk dit ronde flesje bellenblaas met jouw logo. We leveren het flesje inclusief vulling en handkoord met safety break. 

7. High five handenklapper
Laat deze handenklapper lekker even wapperen en trek de aandacht! Een grappig item voor in een goodiebag. In verschillende kleuren verkrijgbaar en aan de voorzijde te bedrukken met jouw logo.

8. Opblaasbare cheering sticks
In de goodiebag zijn ze nog klein, maar zodra je deze cheering sticks opblaast, vallen ze lekker op! Leuk om uit te delen aan het publiek tijdens evenementen. Laat je logo of boodschap op één of beide cheering sticks drukken en val lekker op!

9. Opbergzakje voor bril/zonnebril
Het is altijd fijn om een opbergzakje voor je bril of zonnebril bij te hebben, zodat deze niet beschadigt in je tas. Een ideaal item voor een goodiebag, want dit zakje neemt weinig ruimte in en biedt volop ruimte voor je logo.

10. PU schuimen lichtbol Arianna
Nog een leuke stressbal in de vorm van een lampje. Een originele vorm die lekker opvalt. Laat de lamp bedrukken met je logo of boodschap in de kleuren zwart, goud of zilver.

Zo heb je in ieder geval volop inspiratie voor je goodiebag inhoud. En heb je hulp nodig bij de keuze van juiste goodies met logo voor je doelgroep? Dan staat het team van IGO Promo klaar om je verder te helpen. Vullen maar! 

Door | 2023-07-27T09:22:41+02:00 4 augustus 2023|