Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Maak werken tijdens kerst aangenamer!

Hoe maak je werken tijdens de kerst aangenamer voor jouw werknemers en jezelf?

Blijft jouw bedrijf open tijdens de kerstdagen? Het is niet fijn om te werken terwijl je familie en vrienden vrij zijn en kerst vieren. Hier volgen 5 manieren waarop je het aangenamer kunt maken voor je werknemers en jezelf:

1. Creëer een fijne kantooromgeving

We zeiden het al in een eerdere post: een blij kantoor betekent een blij team. Het is ook bewezen dat het versieren van de werkplek een enorme positieve impact heeft op de productiviteit. Vooral tijdens de feestdagen zal een versierd kantoor met geschenken de werkbeleving van jouw collega‘s en werknemers veel plezieriger maken!

2. Verras ze met cadeautjes

Als je de werklast van je collega‘s tijdens de kerstdagen iets wilt verzachten, kun je ze verrassen met cadeaus. We houden allemaal van cadeaus, vooral als we ze krijgen nadat we ons werk goed hebben gedaan op een lastig moment! Twijfel je wat je zult halen? Bekijk dan onze website vol met inspiratie! Ze zijn allemaal te bedrukken met logo, dus helpen ook om jouw merk te promoten!

3. Extra dag vrij

Een extra dag vrij geven als compensatie voor het werken tijdens kerst kan op de lange termijn een erg positieve werking hebben. Hiermee hou je je werknemers gemotiveerder en zullen ze jou als leidinggevende in een beter licht gaan zien. Zorg alleen wel dat je ze niet allemaal tegelijkertijd vrij geeft!

4. Gratis kerstlunch

Wanneer je denkt aan kerst, wat is dan het eerste wat door je hoofd schiet? Als je antwoord eten is, dan ben je niet de enige! Familie en vrienden komen samen aan tafel op deze dagen om een gezellige avond door te brengen en te eten alsof er geen morgen bestaat. Als je een kerstlunch voor je team organiseert, zal dit de kerstgeest onder je werknemers bevorderen.

PS: Zorg dat je feestelijke kerstmutsen haalt voor iedereen!

5. Laat werknemers eerder naar huis gaan

Mits het kan binnen jouw bedrijf, zal het verkorten van de werkdag de focus van jouw collega‘s op het werk versterken. Na een aantal uur keldert de productiviteit, vooral tijdens de kerstdagen. Je werknemers eerder laten vertrekken, zodat ze tijd kunnen doorbrengen met hun familie of vrienden is een mooi gebaar dat ze zeker zullen waarderen.

Door | 2021-04-01T09:26:50+02:00 31 augustus 2019|