In gesprek met Tom Bouw, medewerker Sales

Wanneer je belt of mailt naar IGO is de kans aanwezig dat je in contact komt met Tom Bouw. Tom is een enthousiaste jongeman (23) die elke dag zijn best doet om de klant tevreden te maken en houden. Tijdens een interview met hem ben ik veel te weten gekomen over Tom, zowel privé als werk gerelateerd. Wat Tom in zijn vrije tijd graag doet? Je gaat er achter komen tijdens het lezen van deze blog.

Van student naar Sales bij IGO

Het CV van Tom is er één waar weinig mensen tegenop zullen kijken. Na het bezorgen van folders, werken bij kwekerijen, vakkenvullen en het werken in het distributiecentrum van Jumbo is het werkleven voor Tom op 1 mei 2017 pas écht van start gegaan.

Zijn baan bij IGO bevalt hem erg goed. Na zijn studie SPECO (Commerciële Economie) is hij gestart op de sales-afdeling van IGO. Het telefonische contact met de klant, het werken met leuke producten en het team waarin hij werkt zorgen ervoor dat Tom iedere dag met plezier naar het werk komt.

‘’Ik vind het heerlijk om te werken in een jong, energiek team dat naast hard werken ook regelmatig tijd heeft voor een lolletje. ‘’

Sfeer binnen het bedrijf

Niet alleen de sfeer in zijn eigen team bevalt Tom goed. Ook het contact met collega’s van andere afdelingen is altijd lekker informeel. Iedereen gaat prettig met elkaar om en respecteert hoe iemand is in zijn/haar functie.

Begeleiding van het gehele bestelproces

Op de salesafdeling begeleiden Tom en zijn collega’s het gehele bestelproces. “Vanaf het moment dat de klant interesse heeft in één of meerdere producten tot het moment dat alles is geleverd, kan iedereen bij ons terecht. Voor vragen over producten, levertijden en drukproeven kan de klant altijd bij mij of mijn collega’s terecht.”

Hoe zien de avonden van Tom na het werk eruit?

“Mijn avonden zijn bijna altijd druk. Het varieert van fitnessen, tennissen met mijn vriendin Femke, zaalvoetballen of een avondje lekker bankhangen.”

“Neem je in het weekend dan veel rust?”

“Haha, nee, nog minder zelfs! Op vrijdag ben ik vaak bij vrienden of bij Femke. Op zaterdag geniet ik vaak van het feit dat ik kan uitslapen en vervolgens breng ik vaak de dag met vrienden door. ’s Zondags staat in het teken van voetbal. ’s Ochtends voetbal ik zelf en de rest van de dag bestaat vaak uit een gezellige dag in de kantine met mijn teamgenoten, waarbij de wedstrijden in de Eredivisie, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren, behoorlijk fanatiek worden gevolgd.”

Thuissituatie

De thuissituatie van Tom is prima in orde. Hij woont bij zijn ouders in Beek en Donk. Tot sinds kort woonde zijn broer ook nog thuis, maar hij is een maand geleden uitgevlogen samen met zijn vriendin.

Liefhebber vakanties

“Ik ga erg graag op vakantie. Vaak ga ik 2x per jaar op wintersport en 1x op zomervakantie. Daarnaast probeer ik nog af en toe wat leuke weekendjes weg te regelen met Femke.”

Gelukkig mens

Tijdens dit leuke interview heeft Tom ons een kijkje gegeven in zijn dagelijkse leven, zowel op het zakelijke als op privé gebied.

Het is wel duidelijk dat Tom een gelukkig mens is, dat iedere dag met plezier naar zijn werk gaat en ook volop geniet van zijn vrije tijd.

Door | 2018-03-08T12:10:51+00:00 5 maart 2018|Over IGO|