Medewerker aan het woord: Jan van der Schoot, medewerker sales

Ik ben Jan van der Schoot, 28 jaar jong en sinds anderhalf jaar werkzaam bij IGO.

Jan bij IGO

Met veel plezier ben ik werkzaam bij IGO op de sales afdeling, een van de mooiste dingen is de ‘Brabants gemoedelijke’ en informele werksfeer. Dit maakt het werken heel prettig. De markt is onderhevig aan flinke veranderingen hierdoor wordt er flink geïnvesteerd in het futureproof maken en houden van IGO.

Een dag bij IGO

’s Ochtends zet ik allereerst de telefoonlijn open en neem ik mijn mails door. Gedurende de ochtend krijgen we steeds meer telefoontjes, begeleid ik de orders en help ik onze klant in zijn zoektocht naar het juiste relatiegeschenk met de beste bedrukking. Als het einde van de werkdag nadert dan doe ik nog een laatste check of alles loopt.

Het mooiste van mijn werk

Het mooiste van mijn werk is om een klant van A tot Z te helpen en te adviseren en om zo een product te vinden dat voldoet aan de wensen van de klant. Als daar dan een mooie bestelling uit volgt en de klant tevreden is en daarna een goede recensie stuurt geeft dat natuurlijk een kick!

Jan in zijn vrije tijd

Ik ben een erg reislustig persoon. Na eerdere backpackavonturen door Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost Azië, ben ik afgelopen maart naar India geweest. Buiten het maken van deze reizen houd ik ook veel van (bal)sporten, zoals voetbal, zaalvoetbal en tennis. Ook doe ik regelmatig mee met toernooitjes van andere sporten.

Favoriete product

Tijdens het reizen heb je vaak stevige trek! Dus mijn favoriete product is zeker het handige ‘BonAppetit’ reisbestek.

Door | 2018-04-26T15:23:00+00:00 23 april 2018|Over IGO|