Medewerker aan het woord: Marco Meulenbroeks, medewerker sales

Even voorstellen!

Mijn naam is Marco Meulenbroeks. Ik ben 23 jaar en ik woon samen met mijn partner in Beek en Donk. Van huis uit ben ik een echte horeca-man. Toch heb ik gekozen om een switch te maken naar het bedrijfsleven. Eerst heb ik de opleiding ‘eerste verkoper’ gevolgd. Werken met mensen; daar word ik nou eenmaal blij van. Nadat ik deze opleiding had afgerond, kwam de vacature Sales medewerker bij IGO voorbij. Op dat moment dacht ik: “Hier moet ik voor gaan!”. Het leek mij een uitdaging om alles om te gooien. De kriebels voor het horeca-vak blijf ik wel houden, dus vandaar dat ik in mijn vrije tijd nog graag ga helpen achter de bar bij de lokale voetbalclub en bij het jaarlijkse festival ‘Wish’.

Mijn passie

Een grote passie van mij is het inrichten en decoreren van huizen en openbare ruimtes. Door bijvoorbeeld van een kale ruimte een gezellige en warme leefruimte te maken ben ik helemaal in mijn element. Ook ben ik, zoals ze dat tegenwoordig noemen, ’Funda verslaafd’;  een beetje om inspiratie op te doen maar natuurlijk ook om een kijkje achter de schermen te nemen bij andere mensen in huis.

Verder ben ik een echte vakantieganger en vind ik het heerlijk om in warme landen cultuur op te snuiven en mezelf een beetje te mengen tussen de ‘locals’.

Mijn werk bij IGO

Bij IGO werk ik inmiddels iets meer dan een half jaar en ik heb het erg naar mijn zin. Dit heeft natuurlijk te maken met mijn collega’s, maar natuurlijk ook met de klanten waar je mee in gesprek raakt. Er hangt een informele sfeer op onze afdeling en iedereen is gelijk, dat komt natuurlijk ten goede aan de positiviteit die we overbrengen naar onze klanten.

Op dit moment ben ik 5 dagen per week werkzaam als Sales employee. Mijn werkzaamheden bestaan uit het correct opstellen en verwerken van orders, het maken van passende offertes en wanneer er aan de opdruk of de order iets aangepast dient te worden neem ik contact op met mijn klant om samen tot een optimaal eindresultaat te komen.

Mocht het zo zijn dat je vragen hebt over een order, artikel of bedrukking dan kun je telefonisch contact met me opnemen voor alle andere vragen natuurlijk ook. Mocht dit niet mogelijk zijn dan ben ik bereikbaar via e-mail en geef ik graag antwoord op de desbetreffende vraag of opdracht.

Wij waarborgen bij IGO de kwaliteit van producten die wij aan onze klanten leveren, hiervoor houden wij nauw contact met onze klant om de producten met juiste bedrukking te leveren op het afgesproken moment en plaats.

Mijn favoriete IGO product

Waar het bij IGO allemaal mee begonnen is; een pen! Een bedrukte pen is een perfecte giveaway voor  naamsbekendheid en om je contactgegevens te kunnen communiceren. Om een keuze te maken uit onze enorme collectie pennen is het belangrijk om te weten voor welke doelgroep en gelegenheid je de pen wilt gaan gebruiken, zodat de juiste pen op het juiste moment gebruikt kan worden. Heb je hierbij hulp nodig: wij helpen je graag op weg! Dus schroom niet om contact met mij of één van mijn collega’s op te nemen.

Door | 2018-04-17T10:05:09+00:00 17 april 2018|Over IGO|