Medewerker aan het woord: Stijn Driessen, medewerker Sales

Hoi Lezers!

Mijn naam is Stijn Driessen.

Sinds september 2005 ben ik werkzaam bij IGO als medewerker Sales. Jazeker, ik heb al meer dan 12,5 jaar ervaring in het adviseren van het juiste artikel voor jouw event.

In deze 12.5 jaar heb ik veel klanten gesproken en gezien. Dit spreekt me ook aan binnen deze functie, het persoonlijke contact met de klant. Vooral als je de klant al meerdere jaren in je portfolio hebt en ook wat meer op persoonlijk vlak leert kennen.

Hoe ziet mijn werkdag eruit?

Mijn werkdag begint altijd met een kopje koffie en het openen van de mailbox.  Na het verwerken van mails waarin veelal opdrachten, offertes en vragen vanuit klanten zitten, ga ik aan de slag met het nabellen van offertes en neem ik contact op met klanten waarbij onze drukkerij een vraag heeft over de opdracht van de klant. Hierbij kun je denken aan een opdrukkleur die niet mooi uitkomt op een besteld artikel, of een opdruk die te klein wordt om leesbaar te drukken. Samen met de klant probeer ik dan een passende oplossing te vinden waarmee we naar tevredenheid uit kunnen leveren.

Intern vindt er ook regelmatig overleg plaats tussen de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf.  Vanuit onze drukkerij krijgen we bijvoorbeeld regelmatig updates over nieuwe drukmethoden en van onze inkopers de nieuwste producttrends en nieuwe artikelen die we op hebben genomen in ons assortiment.

Mijn favoriete artikel

Aan het einde van de werkdag, als alle klanten voorzien zijn van alle benodigde informatie, ga ik naar huis, waar ik van mijn gezinnetje ga genieten. Om een brug te slaan tussen mijn werk en mijn privéleven, geef ik je mijn favoriete artikel met uitleg:

Als er 1 artikel is wat ik warm kan aanbevelen is het wel de fleeceplaid Colourfleece:

https://www.igopromo.nl/textiel-caps/fleece/colourfleece-fleeceplaid/p6292-master

Deze deken heb ik altijd in de auto bij me, zodat ik tijdens een rustpauze onderweg naar mijn favoriete vakantieland Oostenrijk kan picknicken. De praktische hoes houdt de plaid schoon en de opgerolde plaid is makkelijk op te bergen tussen de vakantiespulletjes.

Ik hoop dat ik je door middel van deze blog een beetje een inkijk heb gegeven in mijn werkdag.

Groetjes Stijn

Door | 2018-03-12T10:45:27+00:00 5 maart 2018|Over IGO|