Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Poncho of paraplu: Zo kun je stralend door de regen

De lucht kleurt weer grijs van de wolken en laat een somber beeld achter vanuit je kantoorraam. Maar dat betekent niet dat je marketingstrategie net zo somber hoeft te zijn! Regenachtig weer biedt een unieke kans om jouw merk op een originele manier onder de aandacht te brengen. Ontdek ons assortiment waterproof promotionele producten die niet alleen bescherming bieden tegen de regendruppels, maar ook jouw merk op een grijze dag in de spotlight zetten.

Wij zorgen ervoor dat je met de juiste promotieartikelen ook op sombere dagen voor een glimlach kunt zorgen. Of je je nu wil beschermen tegen de regen of juist wat kleur op straat laat zien tussen de grijze wolken door: bij IGO hebben we een breed assortiment aan regenartikelen die je kan voorzien van jouw bedrijfslogo.

Zet een paraplu met logo in als geschenk

Een van de meest gerelateerde producten aan een regenbui is de paraplu. Binnen ons assortiment vind je heel veel verschillende paraplu’s. Bijvoorbeeld eenvoudige blauwe paraplu’s, opvouwbare varianten voor in je tas of juist een paraplu met je logo die zelfs een storm overleefd. Je hebt zelfs extra grote paraplu’s, ook wel bekend als golfparaplu’s, zodat je met je hele gezin droog de eindbestemming bereikt.  

Daarnaast is het een ideaal geschenk om je klanten cadeau te doen. Want wanneer ze onverwachts in een regenbui terechtkomen kunnen ze jouw bedrukte paraplu uit de auto tevoorschijn halen. Je merknaam zichtbaar in verschillende steden én een blije klant. Win-win!

Maar je kunt het natuurlijk ook inzetten als service voor je eigen bedrijf. Run je bijvoorbeeld een hotel en/of restaurant? Dan wil je je klanten op een druilerige dag niet zonder een paraplu de stad in sturen. Of als eigenaar van een schoonheidssalon. Je klanten hebben net een fijne behandeling gehad en moeten door de stromende regen naar de auto een paar straten verder. Een leen-paraplu mét jouw logo kan dan goed van pas komen! Zo straal je vertrouwen uit naar je klant, maar mocht er eentje niet retour komen wordt er nog steeds ergens reclame voor je gemaakt.

Poncho’s bedrukken voor een regenachtige dag

Heb je veel afspraken met klanten buiten de deur of moeten je medewerkers de regen in? Dan kunnen regenponcho’s een passende optie zijn om je droog te houden. We bieden poncho’s aan gemaakt van verschillende materialen, kleuren en verpakkingen. Zo vindt je bij ons poncho’s in een plasticfolie of die je aan je sleutelhanger maakt. Die laatste is erg handig voor festivalbezoekers.

In ons assortiment hebben we zelfs een poncho die binnen twaalf maanden biologisch afbreekbaar is, waardoor je ook groene keuzes kunt maken op een regenachtige dag. Net zo als het kiezen voor de fiets in plaats van de auto. Met een poncho en een waterdichte tas kan je gewoon droog aan komen op kantoor.

Veiligheid voorop: reflecterende items

Jezelf beschermen tegen nattigheid en kou is belangrijk, maar het is net zo belangrijk om aandacht te besteden aan de veiligheid van je medewerkers en jezelf tijdens een werkdag binnen bepaalde sectoren. Of het nu gaat om mensen in de bouw, logistiek, productie of andere omgevingen waar veiligheid essentieel is. Zorg voor de juiste kleding en/of accessoires en personaliseer ze met jouw bedrijfsnaam. Van veiligheidsvestjes tot petjes en van tassen tot jacks. Bekijk het complete aanbod reflecterende items op onze website en zet veiligheid voorop.  

Er zijn dus genoeg artikelen om veiligheid en comfort bij regen- en stormachtig weer te omarmen en de grijze wolken te trotseren. Voor een wandeling na werk of een zakelijke handeling. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag om een passend artikel te vinden voor alle weersomstandigheden.

Door | 2024-03-22T14:36:16+01:00 7 maart 2024|