Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Promoot je merk op een festival

Bij het organiseren van een festival komt ontzettend veel kijken. Er moeten artiesten geboekt worden, er moet voor licht en geluid gezorgd worden, de veiligheid moet in acht genomen worden, er moeten kaarten verkocht worden, het podium moet opgebouwd worden… ga zo nog maar even door. Ook festivalpromotie staat beslist bovenaan je to do list.Reclame maken voor je festival

Je kunt ervoor kiezen je festival bekendheid te geven via advertenties in bladen, posters langs de weg of andere festivals en social media. Je kunt ook kiezen om reclame te maken via promotieartikelen. Kies een leuk relatiegeschenk en laat dat bedrukken met het logo van je festival en de website. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om zonnebrillen te bedrukken voor een buiten festival, of een poncho te bedrukken wanneer er slecht weer is voorspeld.

Promoten onder festivalbezoekers

Bij een festival staan dikwijls vele stands voorzien van bedrukte merchandise. Je wilt natuurlijk een mooie herinnering aanbieden aan de bezoekers. Daarom kun je reclameartikelen laten bedrukken met de naam van het festival en je logo. IGO heeft meer dan 1.100 promotionele artikelen die bedrukt kunnen worden. Van goedkope relatiegeschenken en goedkope gadgets tot promotiekleding en multimedia artikelen. Ook voor de bedrukking van deze artikelen zorgt IGO, en dat is wel zo gemakkelijk.

Behoefte van festivalbezoeker garandeert promotie

Je kunt direct inspelen op de behoefte van de festivalganger met de juiste promotionele artikelen. Het evenement kan toch op de voet gevolgd worden door de gebruiker en de omstanders. Bidons of drinkflessen zijn altijd gewild. Natuurlijk mag een opdruk van de naam van het festival niet ontbreken op deze merchandise.

Promoot je bedrijfsnaam naast de naam van het festival

Naast de organisatoren die hun festival willen promoten, zijn er natuurlijk ook bedrijven die hun naam op het festival willen promoten. Wilt u uw bedrijf of merk promoten op een festival? Dan is het zeker de moeite waard om te gaan praten met de organisatoren van het festival. Je kunt hen voorstellen om naast de naam van het festival ook de naam van uw merk of bedrijf te laten bedrukken op merchandise of promotiekleding van bijvoorbeeld de crew. Je bent dan zeker prominent aanwezig op het drukbezochte festival. Promoten op een festival wordt zo wel heel aantrekkelijk.

Door | 2021-04-01T09:26:33+02:00 22 augustus 2019|