Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Promotieartikelen bij bedrijfsjubileum│tastbare herinnering aan jubileum of lustrum

Heb je een bedrijfsjubileum of lustrum te vieren? Dan is dit de perfecte gelegenheid om te werken aan klantenbinding en de aandacht te vestigen op jouw bedrijf. Dit kan op verschillende manieren en jouw klanten, relaties, potentiële klanten, leveranciers en medewerkers kan je bij deze feestelijke gelegenheid betrekken.

Je kunt een feest geven voor je medewerkers en klanten, maar ook met een feestelijke open dag kan je succes boeken. Het is belangrijk om een persbericht uit te sturen naar lokale, regionale en eventueel landelijke media. Hoe groter de aandacht hoe beter dit is voor jouw bedrijf, je naamsbekendheid en relatie met (potentiële) klanten. Laat gerust zien dat je een gezond bedrijf bent dat ook in tijden van recessie het hoofd boven water houdt en dat je jouw jubileum graag viert met medewerkers én klanten.

Het goede moment voor een tastbare herinnering

Bij een lustrum of jubileum horen natuurlijk ook cadeautjes. Je ontvangt waarschijnlijk allerlei relatiegeschenken van je klanten en relaties. Ook jij kan je bezoekers, medewerkers en alle anderen die aandacht voor je hebben een cadeautje geven, een tastbare herinnering aan dit jubileummoment. Je kunt kiezen voor één moment of meerdere momenten in jouw jubileumjaar waarop je belangstellenden verrast. IGO kan duizend-en-één geschenkartikelen bedrukken met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo, bedrijfsnaam, jubileumdatum, een pakkende tekst of jouw website. Zo geef je altijd een leuk geschenk cadeau.

Een bedankje met opdruk legt een positieve link naar je bedrijf

Een leuk geschenk wordt altijd met een lach in ontvangst genomen. Als een geschenk herinnert aan een bijzondere gelegenheid als een jubileum, krijgt het meer waarde. Niet alleen op het geefmoment, maar zeker ook daarna. Zo’n geschenk herinnert werknemers aan een bijzondere gelegenheid en zij zijn maar wat trots dat zij deel uitmaken van je bedrijf. (Potentiële) klanten waarderen jouw geste en denken met een goed gevoel terug aan je jubileum en je gastvrijheid. Hoe dan ook, er wordt bij het zien van deze tastbare herinnering altijd een positieve link gelegd met jouw bedrijf. En dat kan voor de toekomst wel eens heel goed uitpakken voor je contacten en daarmee ook verkoopresultaten.

IGO , de meest ervaren partner in de wereld van relatiegeschenken

Een bedrukt geschenk kan een promotioneel geschenk of relatiegeschenk zijn. IGO is een internationale onderneming, en heeft met bijna 70 jaar ervaring, een leidende positie binnen de markt van bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. Zelf heeft IGO al menig jubileum mogen vieren. Onze enthousiaste verkoopmedewerkers kunnen je beslist adviseren met het kiezen van het juiste geschenk voor jouw feestelijke gelegenheid. Neem eens een kijkje in onze webshop en ervaar wat wij voor jouw kunnen betekenen. Je zult verrast zijn over de enorme keuze en vele mogelijkheden, van goedkope cadeautjes tot luxe geschenken. Samen met IGO wordt jouw jubileum of lustrum een succes om nooit te vergeten!

Door | 2021-02-15T15:53:31+01:00 5 oktober 2019|