Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Top 10 originele relatiegeschenken voor Pasen

Naast Kerst en Nieuwjaar wordt Pasen steeds meer gezien als een moment om medewerkers, klanten of relaties te verrassen. Paasgeschenken winnen dus aan populariteit. Een goede manier om je waardering te laten blijken op een moment waarop misschien niet iedereen het verwacht. En dat maakt het ook zo leuk. IGO Promo heeft een breed aanbod als het gaat om relatiegeschenken voor Pasen. Als je het assortiment ziet, dan loopt het water je in de mond. Denk bijvoorbeeld aan de lekkerste paaseitjes en chocolade paashazen. Het bijzondere is dat wij deze paasgeschenken kunnen bedrukken met jouw logo. Dit zorgt er dus niet alleen voor dat je de ontvangers blij maakt, maar je zorgt meteen voor een stukje extra naamsbekendheid. Twee vliegen in één klap.   

Dat IGO Promo een groot aanbod aan paasgeschenken heeft, is natuurlijk fijn. Maar wat kun je het beste kiezen? Wij helpen je op weg met de top 10 originele relatiegeschenken voor Pasen, samengesteld door Erik, Product Marketeer bij IGO Promo.

1.  Easter bunny print

Deze fleurige paashaas springt meteen in het oog als je hem ziet! De paashaas is gemaakt van melkchocolade, afgewerkt met een laagje witte chocolade waarop de door jou gekozen bedrukking wordt aangebracht. Design je paashaas!

2. ChocoGiftbox 12 stuks

Heerlijke chocolaatjes met een paasprint. Ideaal om uit te delen of om zelf op te eten. De 12 chocolaatjes zijn voorzien van 4 verschillende paasdesigns en wij bedrukken naar wens jouw logo of boodschap op het kaartje of om de gehele wikkel rondom. Ideaal als relatiegeschenk voor Pasen!

3. Kleine glazen pot met paaseitjes

Hoe leuk is het om een glazen potje met paaseitjes op je bureau te hebben staan? En als daar ook nog eens jouw logo op gedrukt staat, zorg je er meteen voor dat je bedrijf in de kijker komt. De pot is gevuld met 235 gram chocolade paasmix. En is het potje leeg? Dan vul je hem eenvoudig met wat anders lekkers waardoor jouw logo mogelijk het gehele jaar op vele bureaus te zien is.

4. ChocoGiftbox 18 stuks

De ChocoGiftbox met 12 stuks kwam al voorbij. Maar wil je nog grootser uitpakken? Kies dan voor de ChocoGiftbox met 18 heerlijke paaschocolaatjes. Een verrukkelijk cadeau om uit te delen of om lekker zelf op te eten!  

5. Eierdoosje met crispy chocolade eitjes

De ontvangers denken dat ze een doosje gewone eieren krijgen, maar het blijken chocolade eitjes te zijn, hoe leuk is dat? Een verrassing in een eierdoosje met heerlijke crispy chocolade eitjes. Laat je logo op de sleeve drukken om zo je persoonlijke touch te geven aan dit paasgeschenk.  

6. Chocotelegram

Wat is er nog leuker dan het krijgen van een kaart? Het ontvangen van een chocotelegram voor Pasen! Let the chocolate do the talking! De blokjes bevatten de letters ‘Vrolijk Pasen’ en naar wens voegen we een chocoladeblokje toe met jouw logo erop.

7. Klein paasdoosje met paaseitjes

Dit kleine paasdoosje met paaseitjes past door de brievenbus! Het is gevuld met 14 creamy chocolade paaseitjes in een vogelnestje. We voegen een dubbelzijdig bedrukte A6 kaart toe en zorgen voor een mooie sluitsticker in paassfeer.

8. Klett chocolade paashaas

Een heerlijke chocolade paashaas van het merk Klett. De paashaas zit in een wit doosje dat je naar eigen wens kunt voorzien van een voorgemaakt design met je logo of een custom design. Een leuk paasgeschenk voor iedereen.

9. Chocobar Easter

De Chocobar Easter is een reep met heerlijke chocolade van het Belgische topmerk Barry Callebaut. En het is niet zomaar een reep chocolade, de reep is namelijk voorzien van een paaswikkel met jouw eigen gekozen ontwerp. En doe er naar eigen wens om het compleet te maken nog een kaartje bij met een opdruk. 

10. Paasblik maxi

In dit mooie paasblik zitten 4 heerlijke chocolade paaseitjes van het merk Klett. Het blik is voor 98% recyclebaar en wij voorzien dit van een print naar keuze op het deksel. Aan de binnenkant is een insert aangebracht met een sfeervol paasmotief om het af te maken.  

Genoeg inspiratie voor heerlijke relatiegeschenken voor Pasen. Wil je dat we meedenken over het beste paascadeau voor jouw medewerkers, klanten of relaties? Neem dan gerust contact op. Samen kijken we naar het allerleukste geschenk dat past bij jouw wensen.

Door | 2023-04-12T14:27:24+02:00 14 maart 2023|