Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Top 10 originele relatiegeschenken voor Pasen

De koude en donkere dagen zijn achter de rug en af en toe komt het zonnetje weer tevoorschijn. De temperatuur stijgt, de bloemetjes krijgen weer kleur én de Paasdagen komen er aan. Een feestdag die naast Kerst steeds vaker wordt gezien als een moment om je medewerkers of klanten te verrassen. Het leuke aan een Paasgeschenk is dat niet iedereen het verwacht. En dat maakt het extra leuk. En zeg eens eerlijk, chocola is altijd welkom toch? 

Dat IGO Promo een groot aanbod aan paasgeschenken heeft, is natuurlijk fijn. Maar wat kun je het beste kiezen? Wij helpen je op weg met de top 10 originele relatiegeschenken voor Pasen, samengesteld door Erwin, Product Marketeer bij IGO Promo.

1.  Paasbox Maxi Lindt

Deze charmante paashaas springt meteen in het oog als je hem ziet! De paashaas is gemaakt van de enige echte Lindt chocolade. En hij wordt geleverd in een leuk doosje dat je kan voorzien van jouw mooiste logo of ander design. Een feestje om te geven!

2. Klett chocolade paashaas

Een heerlijke chocolade paashaas van het merk Klett. De paashaas zit in een wit doosje dat je naar eigen wens kunt voorzien van een voorgemaakt design met je logo of een custom design. Een leuk paasgeschenk voor iedereen.

3. Paasbox Lindt

Heerlijke chocolade paashaas van Lindt in een all-over bedrukbare box. De paashaas is gemaakt van verfijnde Alpine melkchocolade. Je kunt eenvoudig een persoonlijke touch toevoegen met een kenmerkend design van je merk of bedrijf, ideaal als paasgeschenk. Een smaakvol geschenk om te delen (of lekker alleen van te genieten)!

4. Metalen Paasbox Lindt

Geniet van de heerlijke smaak van Lindt chocolade met onze feestelijke paasgeschenkset, verpakt in een handig rond blik van wit of mat-zilver metaal. Het blik, dat je volledig kan bedrukken met je logo en voorzien van een inlegvel met paasmotief, is 98% recyclebaar. De set bevat een Lindt chocolade paashaas (10 g) en twee Lindor mini paaseitjes van melkchocolade (elk 4,6 g). Een smaakvol en feestelijk geschenk met een vleugje duurzaamheid!

5.  Lindt paaspresentje

Creëer een onvergetelijk paasmoment met dit leuke Lindt paaspresentje. Dit doosje, bedrukt met jouw logo, zit vol heerlijke verrassingen zoals Lindt chocolade eitjes en een glinsterende gouden paashaas. Het uitklappen van de oren aan de achterkant voegt een speels tintje toe. 

6. Paaseitjes Classic

Dit leuke doosje paaseitjes classic bevat zes heerlijke melkchocolade eitjes (37,5gr) De eitjes zijn verpakt in kleurrijke aluminium wikkels en zitten in een klein eierdoosje te bedrukken met je eigen logo. Een smakelijke traktatie om te delen op kantoor of mee naar huis te nemen.

7. Eierdoosje met crispy chocolade eitjes

De ontvangers denken dat ze een doosje gewone eieren krijgen, maar het blijken chocolade eitjes te zijn, hoe leuk is dat? Een verrassing in een eierdoosje met heerlijke crispy chocolade eitjes. Laat je logo op de sleeve drukken om zo je persoonlijke touch te geven aan dit paasgeschenk.  

8. Blokzakje met kopkaartje, gevuld met 5 crispy paaseitjes

Op zoek naar een smakelijk cadeautje voor Pasen? Ontdek dit leuke blokzakje met kopkaartje, gevuld met 5 knapperige paaseitjes. Perfect om eenvoudig te versturen. Personaliseer het bijgevoegde kaartje op het blokzakje moeiteloos met jouw logo en een vrolijke Paas tekst. Het transparante zakje is 6,5 cm breed en heeft een houdbaarheid van 6 maanden. Laat het paasplezier beginnen!

9.  Zakje veganistische paassnoepjes

Bij Pasen hoort ongetwijfeld chocolade en heerlijke snoepjes. Maak dit feest compleet met dit zakje veganistische paas snoepjes! De snoepjes hebben hele leuke paas vormen, waardoor je het ultieme paasgevoel creëert. Dit leuke presentje is perfect om uit te delen, maar past ook moeiteloos door de brievenbus. Het zakje meet 8.5×6 cm en is volledig in kleur te bedrukken. Verras jouw klanten thuis met dit vrolijke zakje paas snoepjes en geniet samen van een smaakvolle Pasen! Houdbaarheid: 12 maanden. 

10.  Midi Paashaasje

Verspreid vreugde en wens je relaties een ‘Vrolijk Pasen’ met onze traditionele chocolade midi paashaas! Verwen je klanten, partners en medewerkers met deze gepersonaliseerde lekkernij. Het aluminium omhulsel van de paashaas is volledig in kleur te bedrukken, waardoor het naadloos aansluit bij jouw huisstijl. De paashaas heeft een afmeting van 8×3 cm en is 6 maanden houdbaar. Laat jouw zakenrelaties genieten van deze zoete verrassing.

Genoeg inspiratie voor heerlijke relatiegeschenken voor Pasen. Wil je dat we meedenken over het beste paascadeau voor jouw medewerkers, klanten of relaties? Neem dan gerust contact op. Samen kijken we naar het allerleukste geschenk dat past bij jouw wensen.

Door | 2024-01-18T11:16:23+01:00 18 januari 2024|