Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Top 10 originele relatiegeschenken waar je waarschijnlijk zelf niet op was gekomen

Veel bedrijven erkennen de waarde van het geven van relatiegeschenken. Het is een goede manier om de band met je zakelijke relaties te versterken. En dat niet alleen, relatiegeschenken met logo leveren ook een goede bijdrage aan je naamsbekendheid. Maar als je echt indruk wilt maken, is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Hoe origineler de relatiegeschenken, hoe groter het effect. En daarom zetten wij 10 originele relatiegeschenken op een rij waar je waarschijnlijk zelf niet op was gekomen.

1. Vinga Asado keukenschort
Dit is niet zomaar een keukenschort, want het is gemaakt van stonewashed canvas met details van PU-leer. Hoe vaker je het draagt, hoe mooier het materiaal. Een robuust schort waarmee iedereen graag in de keuken staat.

2. Urban Vitamin Palmdale RCS speaker

Met deze draadloze 16W Palmdale speaker geniet je overal van je favoriete muziek. Het waterbestendige ontwerp en de geïntegreerde lanyard zorgen ervoor dat je je deuntjes overal mee naartoe kunt nemen. De speaker is gemaakt met RCS (Recycled Claim Standard) gecertificeerd gerecycled ABS en gerecycled PET.

3. Philips TWS In-Earbuds

Als we het hebben over originele relatiegeschenken, dan mogen deze Philips earbuds niet ontbreken. De oordopjes zorgen voor een uitzonderlijke luisterervaring en glasheldere telefoongesprekken. En wist jij dat we deze earbuds met logo bedrukken? Een subtiele manier om te zorgen voor meer naamsbekendheid.

4. Vinga Sortino weekendtas

Je logo mee tijdens een weekendje weg of als handbagage tijdens een langere reis? Kies dan voor deze stijlvolle weekendtas met kunstlederen details. De tas is licht van gewicht, duurzaam en biedt volop ruimte voor het meenemen van spullen.

5. Plank van olijfhout met sapgeul

Deze plank van olijfhout is bijna te chique om op tafel te zetten. De plank is vervaardigd van olijfhout, afkomstig van bomen die geen vruchten meer afgeven. Zo krijgt het hout een tweede leven. De sapgeul zorgt ervoor dat het sap van olijven, kaas of vleeswaren niet op de tafel terechtkomt. Dat is wel zo handig!

6. Ukiyo Yumiko AWARE™ Hamam Handdoek

Hamamdoeken zijn multifunctioneel: gebruik ze als picknickkleed, babydeken, yoga-, strand- of gymhanddoek. En deze hamamdoeken van Ukiyo Yumiko zijn lichtgewicht, zeer absorberend, zandbestendig en sneldrogend. Gemaakt van gerecycled katoen. Wat wil je nog meer?

7. Contigo® Fuse Stainless Steel thermosfles

Je hete drank tot wel 13 uur warm houden en je koude drank tot 30 uur gekoeld houden? Het kan met de Contigo® Fuse thermosfles. Deze innovatieve thermosflessen zijn geurloos, smaakvrij, BPA-vrij, 100% lekvrij én met één hand te bedienen. 

8. Soldy powerbank met zonnedynamo

Op zoek naar een duurzaam én origineel relatiegeschenk? Deze powerbank is gemaakt van gerecycled plastic, werkt op zonne-energie en heeft een zwengeldynamo. De powerbank is uitgerust met een dynamo om handmatig stroom op te wekken als er geen zonlicht is. Zo ben je dus altijd zeker van stroom.

9. Iqoniq hoodie van lichtgewicht gerecycled katoen

Een hoodie die heerlijk zit én duurzaam is. Deze hoodie is namelijk gemaakt van 70% biologisch katoen en 30% gerecycled katoen. De trui heeft een dubbellaagse capuchon en een zachte, gebrushte binnenkant die voor extra draagcomfort zorgt. En dat is nog niet alles, want 2% van iedere verkochte hoodie gaat als donatie naar Water.org.

10. Tower game spel

Ga de strijd met elkaar aan met dit leuke stapelspel, verpakt in een katoenen zak met spelregels. Wie gooit als eerste de toren om? Dan ben je de verliezer. Revanche nemen kan natuurlijk altijd. Dit spel is namelijk zeer verslavend. 

Meer inspiratie nodig voor originele relatiegeschenken? Lees de volgende artikelen:

Hulp nodig bij het kiezen van relatiegeschenken die origineel zijn voor jouw doelgroep? Het team van IGO Promo helpt daar graag bij. Neem contact op en we kijken samen naar de beste match.

Door | 2024-03-07T15:58:39+01:00 22 februari 2024|