Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Top 10 populaire zomerproducten

Een wandeling naar het park, een dagje naar het strand of een paar weken op vakantie: in de zomer zijn veel mensen buiten. De ideale mogelijkheid om je merk ook te laten zien. We schreven eerder een artikel met tips om je merk een boost te geven in de zomer. IGO Promo heeft een heel breed aanbod met zomerse producten die we bedrukken met jouw logo, een tekstuele boodschap of eigen ontwerp. Ideaal als onderdeel van je zomercampagne of als geschenk voor je medewerkers, klanten of relaties. Een verfrissende manier om je merk onder de aandacht te brengen.   

Wat zijn de leukste zomerproducten in ons aanbod? Om je te inspireren heeft Erik, Product Marketeer bij IGO Promo, de top 10 populaire zomerproducten op een rij gezet. Neem het mee als inspiratie voor je zomermarketing!

1. Keep-it-Cool koeltas

Houd je drankjes, fruit of zuivel op de juiste temperatuur met deze lichtgewicht Keep-it-Cool koeltas. Een koeltas met de afmeting 21,5 cm x 14,5 cm x 13 cm. Lekker veel ruimte voor het bedrukken van de koeltas met je logo. De tas is bovendien in heel veel leuke kleuren verkrijgbaar!

2. Malibu zonnebril  

Deze Malibu zonnebril behoort ook tot onze populaire zomerproducten. Een trendy model met ruimte voor het logo op het linker- en rechterpootje. Uiteraard met UV400-bescherming tegen de schadelijke straling van de zon. Ontdek de verschillende kleuren en laat je favoriete zonnebril bedrukken!

3. Sunscreen Spray Hookup factor 30 

Wil je een unieke, zomerse giveaway? Laat de Sunscreen Spray Hookup bedrukken met je logo. Een handige flacon met een verstuiver en een ophangoog. De Sunscreen Spray heeft een inhoud van 15 ml zonnebrandcrème met factor 30. Altijd handig om in je tas te hebben!     

4. Beachball strandset

Een beachball strandset is een leuk zomerproduct voor jong en oud. En wist je dat wij deze ook bedrukken met logo? Op de witte rackets valt je logo lekker op! De bal en de handgreep leveren we in verschillende kleuren. Ontdek de mogelijkheden en laat zo’n leuke beachball set bedrukken.  

5. Cap van gerecycled katoen

In deze top 10 mogen duurzame zomerproducten ook niet ontbreken. Zo is deze Impact AWARE™ cap gemaakt van gerecycled katoen. Een eenvoudige en comfortabele cap die voor iedereen geschikt is. Een cap met een eerlijk verhaal over duurzaamheid. 

6. BBQ accessoire set

Als we aan de zomer denken, dan denken we aan barbecueën! Daarbij komt deze 4-delige BBQ accessoire set goed van pas. De set bestaat uit een vleesmes, mes, vork en aanzetstaal. En als bonus krijg je er nog een handige houten plank bij!

7. PromoBag rugzak

Deze PromoBag rugzak is zeer licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. De rugzak behoort niet voor niets tot onze populaire zomerproducten. De tas biedt met 8 liter volop ruimte voor het meenemen van spullen, maar ook voor het bedrukken van je logo. Verkrijgbaar in meerdere kleuren!

8. Topflask 500 ml drinkfles

We weten allemaal dat het belangrijk is om voldoende water te drinken. Deze Topflask 500 ml drinkfles van RVS is daar ideaal voor en is op meerdere locaties of zelfs rondom te bedrukken. De ontvangers nemen de handige drinkfles overal mee naartoe. Lees meer slimme tips in het artikel over de voordelen van water drinken.

9. Oxfort trolley

Deze handige Oxfort trolley is de ideale metgezel tijdens een weekendje weg of een vakantie met het vliegtuig. Een lichtgewicht 18” trolley gemaakt van 100% ABS. Krasbestendig en stevig materiaal dat tegen een stootje kan. Uitgevoerd in een metallic look in verschillende kleuren.

10. Beachball

Deze beachball mag niet ontbreken in de top 10 zomerproducten. Een lekker lichte bal met een doorsnede van 30 centimeter. Kies één van de frisse kleuren en laat naar wens je logo bedrukken op een wit segment, zodat je merk goed opvalt. Deze bal zorgt voor veel plezier in de zon!

Genoeg ideeën voor producten om in te zetten als onderdeel van je zomerpromotie. Kies je favoriete product en zorg deze zomer voor een verfrissende boost van je merk. Hulp nodig bij de keuze? Neem dan gerust contact op. Samen kijken we welke zomerproducten het beste passen bij je doelgroep en je wensen.  

Door | 2023-05-31T11:49:15+02:00 17 mei 2023|