Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Top 10 promotionele producten en giveaways voor beurzen

Beurzen en exposities zijn ontzettend nuttige evenementen voor marketing. Gebruik je ze goed dan kun je gigantische contracten binnenhalen. Wel is er een hoop concurrentie, dus je moet zorgen dat je opvalt.
Hier de top 10 promotionele producten die wij aanbevelen op beurzen:

ONZE FAVORIET

 • 1.     USB Touch Pen (6678)

  Dit is onze absolute favoriet als giveaway op een beurs: hij combineert een balpen, een kwalitatief hoogstaande rubberen top/pointer voor het bedienen van touchscreens en een USB met tot wel 32 GB aan opslagruimte.

MUST HAVE:

 • 2.     Lanyard (0090)

  Op exposities moet je vaak te allen tijde je badge met toegangsgegevens zichtbaar dragen. Draag hem in je eigen lanyard met je merknaam erop zodat bezoekers en andere standhouders je van grote afstand kunnen herkennen.

 • 3.     Draagtassen (0282)

  Bezoekers nemen graag catalogi, brochures en andere promotionele producten mee van beurzen. Als je slim bent geef je ze dus een tas met jouw merknaam erop. Dat zullen ze waarderen en tegelijkertijd promoten ze dan mooi jouw merk door de hele locatie heen (alsook nog lang daarna).

 • 4.     Promotionele pennen (1769)

  De kers op de taart binnen promotionele producten. Pennen zijn betaalbaar, nuttig en makkelijk mee te nemen giveaways waar iedereen van houdt. Zorg er wel voor dat je er genoeg hebt om de hele beurs mee te kunnen doen, want ze zullen heel snel van je balies en tafels verdwijnen!

WEES PRAKTISCH:

 • 5.     Draagbare accu 2600 mAh (4325)

  Tegenwoordig zijn we vaak en lang op onze telefoons bezig. Niet alleen voor vermaak, ook voor werk. Als je op een beurs bent ligt het voor de hand dat je je laptop niet meeneemt. Gevolg daarvan is dat alle werkgerelateerde zaken met je telefoon moeten worden afgehandeld. Wees voorbereid en zorg ervoor dat je batterij er niet halverwege de dag mee ophoudt.
  Promotionele powerbanks zijn ook leuk als giveaways, dus vergeet niet om er ook een paar mee te nemen voor je bezoekers!

 • 6.     Visitekaartjeshouder (4657)

  Visitekaartjes zijn nog altijd zeer relevant op beurzen, vooral als je nieuwe klanten, partners en leveranciers ontmoet. Zorg dat je je kaartjes altijd bij de hand hebt met deze stijlvolle met je merk bedrukte kaartjeshouder. Val op en laat een goede eerste indruk achter!

 • 7.     Snoepgoed (1713)

  Bezoekers vinden snoepjes heerlijk: het is bijna een verplichting dat je ze in je stand hebt liggen ๐Ÿ™‚
  PS: Dit zijn niet zomaar snoepjes, het is Mentos! De enige echte.

VAL OP:

 • 8.     Mini Drone (0458)

  Drones zijn populair. En cool. Als je met je promotionele producten wilt opvallen is er geen betere giveaway. Deze mini drone kan 360ยบ loopings maken en met een oplaadtijd van 20 minuten tot wel 5 minuten vliegen. Hij kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en heeft ook led-lampjes om ’s nachts mee te vliegen.
  Daarmee maak je wel indruk, toch?

 • 9.     USB-kaart (6608)

  Is het een visitekaartje? Is het een USB-stick? Nee, het is beide!
  Print je visitekaartjes rechtstreeks op een USB-kaart in de vorm van een creditcard. Je kunt je catalogi en brochures er dus ook op zetten. Je onderscheidt je van je concurrenten -en helpt de planeet door papiergebruik te verminderen.

Door | 2021-04-01T09:29:24+02:00 21 september 2019|