Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Top 10 promotionele producten voor de winter

De winter komt eraan! Of misschien is het al zover. Dat ligt er maar net aan wanneer je dit artikel leest. Dit seizoen zorgt weer voor nieuwe mogelijkheden om je merk te promoten. Daarover lees je meer in het artikel over wintermarketing, met tips om je merk in de winter een boost te geven. Maar welke producten verkopen goed in de winter? En welke typische winterproducten zijn leuk als giveaway in dit seizoen? Wij zetten 10 populaire promotionele producten voor de winter op een rij!

1. Touchscreen handschoenen

Je loopt buiten in de kou en je telefoon gaat af. Hoe neem je die nu op? Met touchscreen handschoenen! Dit zijn speciale handschoenen met geleidend materiaal in de vingertoppen, zodat je verbonden blijft en je berichten kunt beantwoorden zonder dat je ze hoeft uit te trekken. Leuk als giveaway of als merchandise met je logo erop.

handschoen
winterproducten - ijskrabber

2. IJskrabber

Een ijskrabber is zo’n praktisch item dat echt niet mag ontbreken in je auto. Kies een ijskrabber in een lekker fel kleurtje voor jouw bedrijf en laat er je logo op drukken. Zo springt jouw bedrijf positief in het oog op de momenten dat het buiten gevroren heeft. De helpende hand!

3. Heatpack

Als je koude handen hebt, dan is het niet makkelijk om weer op te warmen. Op deze momenten komen zogeheten heatpacks goed van pas. Deze typische winterproducten zijn gevuld met een materiaal dat je in de magnetron of pan kunt opwarmen. Stop deze in je handschoen of houd hem tegen je hand, en je bent in een mum van tijd opgewarmd. En ook deze handige heatpacks bedrukken we naar wens met jouw logo!

winterproducten - heatpack
winterproducten - lippenbalsem

4. Lippenbalsem

In de winter heb je een grotere kans op droge of gescheurde lippen. Met een goede lippenbalsem kun je je lippen extra verzorgen. Daarom verkopen lippenbalsems zo goed in de wintertijd. Ook heel leuk als giveaway met je logo erop!

5. Fleecedeken

In de avond lekker met een kop warme chocolademelk of een kop koffie op de bank, fleecedeken erbij… Dan kun je je verwarming wel een graadje lager zetten! En dat maakt een fleecedeken met logo tot een ideaal winterproduct waar iedere ontvanger blij mee zal zijn.

winterproducten - deken
winterproducten - thermo

6. Thermosbeker

In de winter is een warm drankje extra lekker. En dan is het ook fijn om dat drankje warm mee te kunnen nemen. In dat geval komt een thermosbeker goed van pas! En als daar nu ook nog eens jouw logo op staat, dan gaat je merk onderweg gewoon mee. 

7. Warme jas

Voor zowel werk als privé is het fijn om een lekkere warme jas te hebben. Een comfortabele jas die winddicht én waterdicht is. IGO Promo heeft een uitgebreid aanbod warme jassen die op de achterkant en/of de mouw bedrukt kunnen worden met jouw logo voor een extra goede zichtbaarheid.

winterproducten - jas
winterproducten - ijsmuts

8. Polar ijsmuts

Houd je hoofd warm deze winter! Polar ijsmutsen zijn zeer populair en verkopen goed omdat ze heerlijk warm bont aan de binnenkant hebben en flappen voor het verwarmen van je oren. En de flap aan de bovenkant van de muts is ideaal om jouw logo op te drukken.

9. Mok

Op kantoor, in de kantine of thuis: mokken vind je overal. En dat zorgt ervoor dat het een van de meest populaire promotionele winterproducten is. Overigens niet alleen te gebruiken in de winter, maar ook in de zomer. IGO Promo kan geheel naar wens zorgen voor een mok met logo of een bedrukking rondom de mok. Of ga voor een mok met een kerstopdruk. Het ideale kerstcadeau!

winterproducten - mok
winterproducten - paraplu

10. Paraplu

Bij winter denk je misschien aan sneeuw, maar het regent ook regelmatig in dit seizoen, zeker in Nederland. Een paraplu is daarom onmisbaar. Een paraplu met logo is een ideale giveaway of zet ze neer in je bedrijfspand voor een stukje extra service richting je klanten. Zo zorg je op een subtiele manier voor extra promotie.

Zo weet je in ieder geval wat populaire promotionele winterproducten zijn. Denk bij de keuze van de producten goed na over het doel en de doelgroep. Hulp nodig bij de keuze? Neem dan gerust contact op met het team van IGO Promo. Wij helpen je graag verder.

Door | 2024-01-12T11:03:02+01:00 6 september 2023|