Hoe kunnen wij je helpen? Neem contact op via sales@igopromo.nl|www.igopromo.nl

Voetbal Euro 2024: wie gaat er winnen?

Het EK voetbal 2024 vindt plaats in Duitsland. Bij IGO zijn we trots dat 8 van de 12 IGO-landen daadwerkelijk meedoen en strijden om de titel. Misschien heb je al een poule georganiseerd voor je collega’s of een weddenschap met vrienden rondom het EK. Om niet alleen de spanning op te bouwen wie de Europees kampioen gaat worden, bieden we ook de kans om als klant een leuke prijs te winnen. Vanaf nu tot en met de tweede voorrondewedstrijd van het EK, kun je hier aangeven wie jij denkt dat het kampioenschap gaat winnen. Met je deelname maak je kans op een voucher van 500 euro!

Schrijf je dus snel in en kies hieronder uit welke deelnemer jij denkt dat er met de beker vandoor gaat!

Euro 2024
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

* Voorwaarden voor deelname
Deelname aan het IGO Promo EK 2024 wedspel is gratis en wordt uitsluitend uitgevoerd met deze algemene voorwaarden.

Hoe kun je deelnemen? Tussen 16 mei en 22 juni 2024 kun je je e-mailadres achterlaten samen met de voorspelling wie jij denkt dat het Europees kampioenschap 2024 zal winnen. Hiermee neem je automatisch deel aan de loterij. De deelname is gesloten na 22 juni.

Per deelnemer neemt slechts één ingediende registratie deel aan het wedspel. Het is ten strengste verboden om meerdere e-mailadressen of meerdere profielen te gebruiken om je winkansen te vergroten. Dubbele inschrijvingen worden bij de toekenning van de prijs niet in aanmerking genomen en kunnen leiden tot uitsluiting van de wedstrijd. IGO Promo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor te late of onvolledige ontvangst van inzendingen. Deelname aan het wedspel is gratis en beperkt zich niet tot de klanten van de organisator en is niet afhankelijk van de aankoop van goederen of diensten. Alle personen en medewerkers van de exploitant die betrokken zijn bij het bedenken en uitvoeren van het gokspel, evenals hun familieleden, komen in aanmerking voor deelname, maar kunnen niet in aanmerking worden genomen bij het toekennen van de prijs. Bovendien behoudt de exploitant zich het recht voor om naar eigen goeddunken mensen uit te sluiten van deelname als daar legitieme redenen voor zijn, bijvoorbeeld (a) in geval van manipulatie in verband met toegang tot of uitvoering van het wedspel, (b) in het geval van in geval van schending van deze deelnamevoorwaarden, (c) oneerlijke handel of (d) valse of misleidende informatie in verband met deelname aan het wedspel.

De volgende prijs wordt uitgereikt: Een eenmalige voucher van 500 euro voor het assortiment van IGO Promo. Deze bon is niet-restitueerbaar en kan niet worden gecombineerd met andere codes of kortingen, en moet worden ingewisseld vóór 31 december 2024. Na de laatste wedstrijd op 14 juli 2024, wordt uit alle juiste inzendingen (uit alle 8 deelnemende IGO-landen) een winnaar geloot wie de Europees kampioen van 2024 correct heeft voorspeld. De winnaar van het voorspellingsspel wordt op de hoogte gesteld van de prijs via een aparte e-mail.

Door | 2024-05-16T08:51:29+02:00 16 mei 2024|